pondělí 16. ledna 2017

Mladé, talentované a inspirující

Přesně takto by se daly popsat slečny ilustrátorky, které jsou slavné zejména ve vodách internetu, a které obdivuji a jsou mou inspirací. Některé určitě znáte a o některých možná slyšíte poprvé. Každopádně všechny stojí za to, aby jste se na jejich tvorbu koukli aspoň očkem, protože jsou všechny neuvěřitelně šikovné. Vážně doufám, že jednou se mi podaří jejich díly vyzdobit svůj budoucí ateliér a případně i dům. V těch nejdivočejších snech bych se s nimi samozřejmě moc ráda setkala a skamarádila. Ale teď už pojďme na to.




Audra Auclair
Tahle slečna je prostě kouzelná. Každé její dílo je skvost. Nechápu, kde na ty nápady chodí, ale přijde mi prostě geniální. Obzvlášť její akvarely a kvaše jsou božské. Navíc je to milovnice koček, takže bod pro ni.

WEB
http://www.audraauclair.com/








Loish
Geniálnost sama. Sleduji její tvorbu už roky. Mohla bych se hodiny dívat na její skicy a digitální obrazy. Jsem štěstím bez sebe, že mám její knihu. Jednou se mi snad podaří se v digitálu dostat na její úroveň. Mimoto taky vystudovala animaci, takže máme i něco společné.

WEB
http://loish.net/








Jacqueline de Leon
Kouzelnice s akvarelem a tuší. Její slečny jsou k sežrání. Její styl je pro mě obrovskou inspirací.

WEB
https://www.jacquelindeleon.com/










Kattvalk
Moc mě baví její videa a to jak si dokáže hrát s barvami. K tomu přidejte její roztomilý švédský přízvuk a nemůžete ji nemilovat. Dokáže vykouzlit moc roztomilé věci.

WEB
https://www.youtube.com/user/Kattvalk/featured




C.Cassandra
Cassandra je instagramový fenomém. Kromě její božské perokresby, kterou jí těžce závidím, jsou její komiksy a stripy ze života ohromně vtipné. Můžu je číst pořád dokola a pokaždé se u nich směju, jak blázen. Vážně doufám, že jednou vydá fyzicky celý soubor.

WEB
http://c-cassandra.tumblr.com/






Baylee Jae
Baylee sice nekreslí úplně dokonale, ale baví mě její osobnost. Taky je zarytá fanynka všeho od Disneyho. A rozhodně mě inspiruje v tom, jak často dokáže vydávat videa. Tomu bych se ráda časem vyrovnala.

WEB
http://www.bayleejae.com/









Cyarin
Další čarodějka, co se digitální malby týče. Má skvělou linku, barevnost a ta atmosféra. K tomu má skvělou dynamiku postav, což je něco, co mě osobně pořád nějak chybí.

WEB
https://www.youtube.com/user/PumpkinMitch







Danica Sills
Danicu jsem objevila teprve nedávno, ale byla to láska na první pohled. Její akvarely jsou nádherné a její styl mě hodně inspiruje.

WEB
http://danicasills.com/










Fran Meneses
Její stylizace a jemná barevnost je tak roztomilá.V jednoduchosti je zkrátka krása a tohle je jasný důkaz. Takže mě to nutí se o jednoduchost pokoušet taky.

WEB
http://frannerd.tumblr.com/









Fuki
Fuki patří k dalším, které sleduji už snad od doby, co jsem si založila DeviantArt. Což je už 8 let. Její styl je mi zkrátka hodně blízký. Navíc se dala na tetování. Takže zvažuji, že možná jednou bych si u ní nějaké mohla nechat udělat.

WEB
https://fuki-stuff.com/








Saruca Tepes
Také jedna z novějších přírůstků. Její digitální malba je ovšem tak úchvatná a atmosférická, že vás zkrátka uhrane a nepustí.

WEB
https://www.youtube.com/channel/UCWgMcluGLnaVpCWmscaFs_Q








Niki Buckno
Niki nejen, že roztomile vypadá a umí to s makeup, ale má taky originální a roztomilý styl, který jsem si naprosto zamilovala. Nikdy dřív jsem nic takového neviděla. A rozhodně patří k těm, co mě nejvíc inspirují.

WEB
https://www.youtube.com/user/nikinapalm









Monique Renee
Monique také nepatří k těm úplně dokonalým, ale miluje stejně jako já víly a všechno magické a umí rozkošné tvářičky. A opravdu jí to jde s akvarelem.
Ráda sleduju její videa.

WEB
https://www.youtube.com/channel/UCdjDTUiNg78h4Mp1K2eE3zA








AsuRocks
Asu je osobnost už od pohledu. Její červené vlasy nemůžete přehlédnout. Hrozně mě baví její styl a dynamika a vlastně všechno kolem ní.

WEB
http://portfolio.asurocks.de/tagged/featured









To by bylo tedy pro tentokrát všechno. Pro příště mám pro vás nachystané naše mladé tuzemské ilustrátory. Mimochodem znáte některou z jmenovaných? Která z nich je vám nejvíc sympatická? Objevili jste nějakou, která vám padla do oka a neznali jste? Dejte mi vědět v komentářích.

Žádné komentáře:

Okomentovat